Windfield

Lækker mode og de bedste styles indenfor kvalitetsovertøj kendetegner det danske brand Windfield. Den gode designlinje og de holdbare smarte dameovertøjs produkter er varierede, trendy og med en rigtig god klædelig pasform. En god dansk designtradition ligger til grund for Windfield, og det kan ses på kvaliteten og designet.

Windfield

BRANDTEX

Stilfuld farverig mode med godt snit samt pasform, som er designet og tilpasset de modne kvindelige former. Kollektionerne byder på et bredt, moderigtigt og nuanceret sortiment med fokus på kvalitet samt super pasform og samtidig stilsikkert og modebevidst sammensat.

BRANDTEX

2Biz

Det aarhusianske 2Biz’ mange årlige ekspres kollektioner gør, at de hele tiden er tæt på sæsonen og kan reagere hurtigt på tidens nye trends. 2Biz leger med de grafiske udtryk på t-shirt og tunikaer, og er derfor med på det seneste nye indenfor snit og farver. 2Biz henvender sig primært til kvinden, der ønsker smart, nyt og tidløst tøj med imponerende smarte detaljer i friske farver, som giver et livligt udseende og derved gør tøjet unikt at se på. Kollektionerne byder på et bredt, moderigtigt og nuanceret sortiment med fokus på kvalitet samt super pasform og samtidig stilsikkert og modebevidst sammensat.

2Biz

Danwear

Kvalitetsovertøj til kvinder i alle aldre. Danwear laver hvert år to kollektioner med smart, lækkert og funktionelt overtøj til damer. Trends fanges ind og et internationalt snit kommer til udtryk i designet, der bliver skabt hos Danwear, og som forhandles til gode priser.

Danwear

MICHA

MICHA kollektionerne indeholder alt fra jeans, skjorter, bluser, T-shirts, strik, så den modebevidste kvinde frit kan vælge, hvordan hun vil kombinerer garderoben så den kan bruges både til job, hverdag eller til fest. Kollektionerne er farverige og i smukke innovative mønstre samt i gode kvaliteter på attraktivt prisniveau

MICHA

Signature

Lækkert dametøj med behagelig og god pasform, der holder den gode facon og som let kan mikses ind i garderoben, sådan er Signature. Mærket eksporteres til hele Europa, og de gode farvevalg passer både til hverdagens mange gøremål og til de mere festlige lejligheder

Signature

House Of Soul

HOUSE OF SOUL er et tøj mærke til den modebevidste pige som gerne vil være med på den sidste nye trend.

Med 6 årlige Express kollektioner er HOUSE OF SOUL pigen sikker på altid at kunne være med på moden og med vores ”value for money” koncept vil hun kunne være det hele året og stadig have råd til at rejse.

House Of Soul

Skovhuus

Strikvarer med unikt og uforligneligt håndværksmæssig tradition er Skovhuus. Enhver kvinde bør have et stykke Skovhuus strik i garderoben. Der er kælet for detaljen og den moderne kvinde får en casual og feminin stil i et stykke Skovhuus strik.

Skovhuus

Zhenzi

er et tøjmærke for mode kærlige kvinder, der ønsker trendy tøj i store størrelser.

Kollektionerne består af smukke designs med vægt på den perfekte pasform og fås i størrelse 42-58.

Zhenzi

Choise

For Choise er det essentielt, at tøjet er behageligt at have på, hvorfor begrebet komfort altid tænkes ind, når det gælder materialevalg, design og pasform.
Choise-kollektionerne er koordinerede i farvegrupper, hvorfor det altid er let og overskueligt for kunden at lave et flot og tilpasset oplæg til butikken. Farverne er klare og udvælges nøje efter den seneste trend.Med fokus på spændende materialekombinationer og gennemførte detaljer skaber Choise et feminint men afslappet udtryk til både hverdag og fest.

Choise

CISO

Farverne er et stærkt statement i efteråret 2014 fra Ciso. Her er sort og hvid det klassiske miks, mens orange møder purple og lime giver fuchsia nyt liv.
Tre smukt koordinerede farveserier, der giver kollektionen et flot spil og skaber et væld af muligheder. Farverne bliver mikset af ensfarvede styles, eller kombineret i print og som trendy prikfarvede print

Print og struktur

De superhotte allover-print – som eksempelvis snakeprint – binder kollektionen sammen. Et andet vigtigt element i efterårskollektionen er de klassiske dyreprint.

I denne sæson byder Ciso-kollektionen igen på metervarer med spændende overfladestrukturer og ruflede 3D-effekter, som giver de enkelte styles endnu mere power. Mens smukt artwork og halsudsmykninger gør looket feminint og smart – uden at være tøset. Spændende skæringer og dristige sammensætninger af mønstre og materialer giver et frækt og trendy look.

Det kendte og det nye
Cisos karakteristiske dna med f otte metervarer og eksklusive styles til
fornuftige priser er gennemgående i hele kollektionen. Derfor er det
nemt at kombinere delene på kryds og tværs.

Lingeri og nattøj fra Naturana

Naturana fremstiller basis lingeri til små priser. De er især kendt for deres Minimizer BH’er uden bøjle. Endvidere vil du også kunne finde Naurana BH’er med bøjle eller fyld. Naturana er bløde og komfortable produkter til basis garderoben til en overkommelig pris.

Festival strømper

Vi fører også det populære mærke Festival strømper, et moderigtigt og lækkert produkt, også til ”store kvinder”

HANDBERG

To gange om året lanceres  en ny spændende kollektion: forår / sommer og efterår / vinter. Begge kollektioner er specielt designet til kvinder i størrelse 36-56. de producerer alt i Europa, da de vil sikre den høje kvalitet og støtter de produktionsstandarder, som bruges i Europa.

Handberg designer  MODETØJ I STR 36-56, DER PASSER TIL DE FLESTE KVINDER OG FÅR DEM TIL AT FØLE SIG SMUKKE

HANDBERG

Gozzip

Gozzip’s feminine og romantiske kollektioner er altid holdt i dæmpede farver for at skabe et lækkert look, der giver frihed til individualitet. De nøje udtænkte detaljer som broderier, skæringer og spændende sammensætninger af metervarer, giver den helt særlige Gozzip-stil.

Gozzip

Studio

Studio er mode til den bevidste kvinde, som er inspireret af tendenser fra hele verden, som passer perfekt til arbejde, fritid eller en aften i byen med veninderne. Studio forbinder de mere rå detaljer med en femininitet, som giver et romantisk look med kant.

Studio

PONT NEUF

PONT NEUF er baseret på ideen om enkel og komfortabel easy-to-wear-mode, der giver kvinden følelsen af frihed.
PONT NEUF har sit hovedfokus på toppe, tunikaer og kjoler.
Alle PONT NEUF’s pasforme har et let genkendeligt navn som for eksempel Maria eller Kitty. Dermed kan forbrugeren nemt finde og huske den pasform, der matcher netop hendes figur. Alle styles produceres i Europa i specialfremstillede kvalitetsmetervarer. Designet er kendetegnet ved den perfekte kombination af et klassisk og moderne udtryk, og de fleste styles kan i de rette kombinationer nemt forvandles fra hverdagstøj til festtøj.

PONT Neuf

Junarose

Alle kvinder fortjener muligheden for at gå i moderigtigt og lækkert tøj, som får dem til at føle sig smukke. Men for piger med former er det ikke altid lige nemt at finde. JUNAROSE har derfor gjort det til deres mission at tilbyde det bedste og mest moderigtig tøj til store kvinder. På JUNAROSE finder du tøj til både hverdag og fest i store størrelser. Skab dit eget look og hop i en af vores fine plus size buksedragter eller træk i et par af de smarte jeans eller trøjer.

Junarose

Mansted strik

Mansted er personlig kollektion af lækre strik designet af Charlotte Mansted. Firmaet ble grundlagt i 2002 og de 2 hoved kollektioner bliver primært solgt i de nordiske lande samt Canada. Mansted trøjer skiller sig ud med de flotte designs og farvekombinationer. Trøjerne fremstilles i ren bomuld og nogle modeller i ren uld i vinterhalvåret

Mansted

LauRie

LauRie er bæredygtig mode uden sundhedsskadelige stoffer og med mere end 30 års erfaring, har LauRie en lang tradition for at tilbyde komfortabelt og meningsfuldt tøj til den kvalitetsbevidste kvinde.

Der er ingen LauRie uden basisbukser. Hos LauRie føler de sig overbeviste om, at med et størrelsesspænd fra 32-56, seks forskellige silhuetter og mange forskellige længder og kvaliteter, findes der mindst et par LauRie bukser til alle kvinder. Dette sortiment af lækre bukser er et kæmpe hit i vores eller store buksesortiment.

Laurie

 

Leverandører links

Click edit button to change this text.