Vore leverandører

Lidt om vore leverandører og Deres kollektioner

Lækker mode og de bedste styles indenfor kvalitetsovertøj kendetegner det danske brand Windfield. Den gode designlinje og de holdbare smarte dameovertøjs produkter er varierede, trendy og med en rigtig god klædelig pasform. En god dansk designtradition ligger til grund for Windfield, og det kan ses på kvaliteten og designet.

Stilfuld farverig mode med godt snit samt pasform, som er designet og tilpasset de modne kvindelige former. Kollektionerne byder på et bredt, moderigtigt og nuanceret sortiment med fokus på kvalitet samt super pasform og samtidig stilsikkert og modebevidst sammensat.

Det aarhusianske 2Biz’ mange årlige ekspres kollektioner gør, at de hele tiden er tæt på sæsonen og kan reagere hurtigt på tidens nye trends. 2Biz leger med de grafiske udtryk på t-shirt og tunikaer, og er derfor med på det seneste nye indenfor snit og farver. 2Biz henvender sig primært til kvinden, der ønsker smart, nyt og tidløst tøj med imponerende smarte detaljer i friske farver, som giver et livligt udseende og derved gør tøjet unikt at se på. Kollektionerne byder på et bredt, moderigtigt og nuanceret sortiment med fokus på kvalitet samt super pasform og samtidig stilsikkert og modebevidst sammensat..

Kvalitetsovertøj til kvinder i alle aldre. Danwear laver hvert år to kollektioner med smart, lækkert og funktionelt overtøj til damer. Trends fanges ind og et internationalt snit kommer til udtryk i designet, der bliver skabt hos Danwear, og som forhandles til gode priser.

MICHA kollektionerne indeholder alt fra jeans, skjorter, bluser, T-shirts, strik, så den modebevidste kvinde frit kan vælge, hvordan hun vil kombinerer garderoben så den kan bruges både til job, hverdag eller til fest. Kollektionerne er farverige og i smukke innovative mønstre samt i gode kvaliteter på attraktivt prisniveau

Lækkert dametøj med behagelig og god pasform, der holder den gode facon og som let kan mikses ind i garderoben, sådan er Signature. Mærket eksporteres til hele Europa, og de gode farvevalg passer både til hverdagens mange gøremål og til de mere festlige lejlighedert.

HOUSE OF SOUL er et tøj mærke til den modebevidste pige som gerne vil være med på den sidste nye trend.

Med 6 årlige Express kollektioner er HOUSE OF SOUL pigen sikker på altid at kunne være med på moden og med vores ”value for money” koncept vil hun kunne være det hele året og stadig have råd til at rejse.

Strikvarer med unikt og uforligneligt håndværksmæssig tradition er Skovhuus. Enhver kvinde bør have et stykke Skovhuus strik i garderoben. Der er kælet for detaljen og den moderne kvinde får en casual og feminin stil i et stykke Skovhuus strik.

er et tøjmærke for mode kærlige kvinder, der ønsker trendy tøj i store størrelser.

Kollektionerne består af smukke designs med vægt på den perfekte pasform og fås i størrelse 42-58.

Tekst til Jensen mangler.

Farverne er et stærkt statement i efteråret 2014 fra Ciso. Her er sort og hvid det klassiske miks, mens orange møder purple og lime giver fuchsia nyt liv.
Tre smukt koordinerede farveserier, der giver kollektionen et flot spil og skaber et væld af muligheder. Farverne bliver mikset af ensfarvede styles, eller kombineret i print og som trendy prikfarvede print

Print og struktur

De superhotte allover-print – som eksempelvis snakeprint – binder kollektionen sammen. Et andet vigtigt element i efterårskollektionen er de klassiske dyreprint.

I denne sæson byder Ciso-kollektionen igen på metervarer med spændende overfladestrukturer og ruflede 3D-effekter, som giver de enkelte styles endnu mere power. Mens smukt artwork og halsudsmykninger gør looket feminint og smart – uden at være tøset. Spændende skæringer og dristige sammensætninger af mønstre og materialer giver et frækt og trendy look.

Det kendte og det nye
Cisos karakteristiske dna med f otte metervarer og eksklusive styles til
fornuftige priser er gennemgående i hele kollektionen. Derfor er det
nemt at kombinere delene på kryds og tværs.

LauRie er bæredygtig mode uden sundhedsskadelige stoffer og med mere end 30 års erfaring, har LauRie en lang tradition for at tilbyde komfortabelt og meningsfuldt tøj til den kvalitetsbevidste kvinde.

Der er ingen LauRie uden basisbukser. Hos LauRie føler de sig overbeviste om, at med et størrelsesspænd fra 32-56, seks forskellige silhuetter og mange forskellige længder og kvaliteter, findes der mindst et par LauRie bukser til alle kvinder. Dette sortiment af lækre bukser er et kæmpe hit i vores eller store buksesortiment.

Mansted er personlig kollektion af lækre strik designet af Charlotte Mansted. Firmaet ble grundlagt i 2002 og de 2 hoved kollektioner bliver primært solgt i de nordiske lande samt Canada. Mansted trøjer skiller sig ud med de flotte designs og farvekombinationer. Trøjerne fremstilles i ren bomuld og nogle modeller i ren uld i vinterhalvåret

Åbningstider 

Z

Man-fre

Kl. 10.00-17.30

Z

Lørdag

Kl. 10.00-14.00

Find Annette